Containerservice van Den Helder tot Amsterdam

Bel voor advies 085-0735461 Mail info@bakbestellen

Nog geen producten toegevoegd.

Hoe werkt het?

ZO MAKKELIJK IS HET HUREN VAN EEN AFVALCONTAINER

Via onze site kun je simpel en snel een afvalcontainer bestellen voor diverse afvalsoorten. 

Je kiest eerst de afvalsoort die je wilt afvoeren, vervolgens kies je de inhoudsmaat en daarna rond je de bestelling af door je gegevens in te vullen en betaal je eenvoudig via Ideal.

De afvalcontainer kan de volgende dag al worden geplaatst.  Zodra de container vol is kun je, via de website, een ophaalverzoek invullen en aangeven wanneer de container kan worden opgehaald.

1. KIES DE GEWENSTE CONTAINER

Woon je in Noord Holland? Check als eerste de postcode om te kijken of we ook bij jou containers leveren. 
Wij verhuren 3 soorten containers; 3m3, 6m3 en 10m3 containers voor verschillende afvalsoorten. Bedenk eerst hoeveel afval je ongeveer hebt om af te voeren. Als je er niet uitkomt kunnen wij altijd advies geven. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. 

2. WELKE AFVALSOORT

We verhuren containers voor verschillende afvalsoorten. Bijvoorbeeld voor: schoon puin, hout, gemengd afval, grond en tuin- en snoeiafval. Op de site zie je meteen de tarieven per container en
per afvalsoort. Ook kun je er terugvinden wat wel- of niet in de container mag.

3. LAATSTE STAP

Plaats de container in het winkelmandje, vul het afleveradres in en rond de bestelling af. Via BakBestellen reken je eenvoudig en veilig af met iDeal. Alle persoonsgegevens worden middels een SSL verbinding versleuteld verwerkt zodat je veilig kunt betalen.

Top